Desktop instellingen

Slaapstand instellingen
De slaapstand instellingen van je computer/laptop moeten waarschijnlijk worden aangepast. Het aanpassen van de instellingen voorkomt dat je apparaat stopt met muziek afspelen. Je leest hierna hoe je de instellingen kunt wijzigen.

Zorg ervoor dat de slaapstand van je apparaat uit staat.

Windows: Instellingen > Systeem > Energiebeheer en slaapstand > Slaapstand: Nooit
MacOS: Systeeminstellingen > Batterij > Opties > Schakel sluimerstand uit voor netwerktoegang: Altijd