Hoe maak ik een afspeellijst?

Kies je apparaat om te zien hoe je afspeellijsten creëert, bewerkt en verwijdert.

Desktop

Afspeellijst maken
1. Klik in het menu aan de linkerkant op het “+” icoon om een afspeellijst te maken.

2. Vul alle gegevens in. Voeg eventueel een afbeelding toe.
3. Wil je andere gebruikers kunnen uitnodigen om nummers toe te voegen aan de afspeellijst? Zet dan “Samenwerking” aan.
4. Wil je dat andere Synerplay gebruikers je afspeellijst kunnen zien en afspelen? Zet dan “Openbaar” aan.
5. Klik tot slot op “Aanmaken”. Nu kun je de gemaakte afspeellijst in het linkermenu vinden onder de titel “Afspeellijsten”.

Toevoegen aan een afspeellijst
1. Zoek naar een gewenst nummer via de Synerplay zoekbalk. Klik achter het nummer van je keuze op het icoon met de drie puntjes.

2. Klik op “Toevoegen aan afspeellijst” en selecteer vervolgens de gewenste afspeellijst.

Afspeellijst bewerken
Nummer verwijderen uit de afspeellijst:
1. Klik achter het nummer van je keuze op het icoon met de drie puntjes.
2. Klik op “Verwijderen uit deze afspeellijst”.

Volgorde aanpassen van de afspeellijst:
Als je de volgorde van nummers wilt wijzigen, sleep je ze naar de gewenste positie.

Afspeellijst verwijderen
1. Klik op de afspeellijst van je keuze en klik op de “Meer” knop.

2. Klik op “Verwijderen”.

Mobiel

Afspeellijst maken
1. Klik in het menu aan de onderkant van het scherm op “Bibliotheek”.
2. Klik in de rechterbovenhoek op het “+” icoon.

2. Vul de gegevens in. Voeg eventueel een afbeelding toe.
3. Wil je andere gebruikers kunnen uitnodigen om nummers toe te voegen aan de afspeellijst? Zet dan “Samenwerking” aan.
4. Wil je dat andere Synerplay gebruikers je afspeellijst kunnen zien en afspelen? Zet dan “Openbaar” aan.
5. Klik tot slot op “Aanmaken”. Nu kun je de gemaakte afspeellijst in je bibliotheek vinden.

Toevoegen aan een afspeellijst
1. Zoek naar een gewenst nummer via de “Zoeken” functie. Klik achter het nummer van je keuze op het icoon met de drie puntjes.

2. Klik op “Toevoegen aan afspeellijst” en selecteer vervolgens de gewenste afspeellijst.

Afspeellijst bewerken
Nummer verwijderen uit de afspeellijst:
1. Klik achter het nummer van je keuze op het icoon met de drie puntjes.
2. Klik op “Verwijderen uit deze afspeellijst”.

Afspeellijst verwijderen
1. Klik op de afspeellijst van je keuze en klik op de “Meer” knop.

2. Klik op “Verwijderen”.