Ik wil meerdere afspeellijsten combineren in de wachtrij, kan dat?

Het antwoord is: ja dat kan. Hierna leggen we uit hoe je dit eenvoudig kunt doen.

1. Zoek naar de eerste afspeellijst die je wilt combineren in de wachtrij.
2. Klik op de afspeellijst en klik vervolgens op de “Meer” knop.

3. Klik op “Toevoegen aan wachtrij”.
4. Doe de bovenstaande stappen nogmaals voor de afspeellijsten die je wilt combineren.

Tip: Als je een goede afwisseling tussen de verschillende afspeellijsten wilt creƫren kun je shuffle-functie in de afspeelbalk aanzetten.