Ondersteunde apparaten

Vanwege onze Webplayer en verschillende apps kun je Synerplay op bijna ieder apparaat gebruiken. Hierna lees je op welke apparaten onze Player wordt ondersteund.

Webplayer

Onze Webplayer is uitvoerig getest op de volgende internetbrowsers; Chrome, Edge, Safari en Firefox.

Probleemoplossing
Reageert Synerplay niet zoals verwacht? Update je internetbrowser naar de meest recente versie.

iOS

De Synerplay app kan worden geïnstalleerd op apparaten vanaf iOS-versie 13.0.
Vanaf iOS-versie 15.0 zijn eventuele problemen met muziek afspelen op de achtergrond verholpen.

MacOS

De Synerplay app kan worden geïnstalleerd op apparaten vanaf MacOS-versie 10.10.

Windows

De Synerplay app kan worden geïnstalleerd op apparaten vanaf Windows 8. Voor een correcte werking van de Windows app heb je Microsoft Edge WebView 2 nodig.

Android

De app kan worden geïnstalleerd op apparaten vanaf Android versie 5.0+. Dit zijn alle Android apparaten uitgebracht vanaf 2015.

Lees ook het artikel over desktop instellingen om te voorkomen dat de Player stopt met afspelen.