Android app

Installeer de app
Klik op de knop hieronder en installeer de Synerplay app op je Android apparaat. De app kan worden geïnstalleerd op apparaten vanaf Android versie 5.0+.

Is de Google Play Store niet beschikbaar op je apparaat? Download en installeer dan handmatig het APK-bestand.

Werking van de app
De app werkt hetzelfde als de Webplayer. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de Synerplay Player.

Probleemoplossing
Stopt de app tijdens het opstarten? Installeer de Android System WebView applicatie.