Hoe kan ik een Premium abonnement afsluiten?

1. Ga naar onze website en klik op een gewenst abonnement.
2. Kies daarna hoeveel afspeelpunten je nodig hebt. Meer over afspeelpunten lees je hier.
3. Vul vervolgens alle benodigde gegevens in en kies voor een betaalmethode. Wil je meer weten over de beschikbare betaalmethoden? Lees dan dit artikel.
4. Klik op “Betalen en abonneren”. Je daarna wordt omgeleid naar een veilige omgeving om de betaling te voldoen.
5. Als de aanmelding is geslaagd kun je aan de slag met het Premium muziekaccount.

Van actief Proefaccount naar Premium
Heb je een actief proefaccount? Dan wordt je huidige proefaccount automatisch omgezet naar Premium. Je behoud alle gemaakte afspeellijsten en instellingen.

Van verlopen Proefaccount naar Premium
Als je een verlopen proefaccount hebt duurt het maximaal één werkdag voordat deze is omgezet naar Premium. Je behoud alle gemaakte afspeellijsten en instellingen.

Geen Proefaccount
Als je zonder proefaccount direct start met een Premium aanmelding krijg je na de aanmelding een link om je muziekaccount te activeren.