Hoe kan ik starten met Synerplay?

In dit artikel leggen wij uit hoe je eenvoudig kunt starten met het gebruiken van Synerplay. Na deze stappen kun je direct beginnen met afspelen van muziek.

1. Gratis aanmelden
Klik hier om je gratis aan te melden. Dit is volledig vrijblijvend, je kunt stoppen op ieder moment.

2. Muziekaccount aanmaken
Na je aanmelding ontvang je een e-mail met link om je muziekaccount aan te maken. Als je deze stappen hebt doorlopen kun je inloggen in de Webplayer of app.

3. Webplayer of gratis app
Maak keuze uit onze Webplayer of de gratis app.

Webplayer

Synerplay is eenvoudig te starten via de internetbrowser van je apparaat. Ga naar de website play.synerplay.com en begin direct.

Windows

Installeer onze Windows app en maak van je pc een muziekcomputer.

Apple

Installeer de app op je Macbook, iMac, Mac pro, Mac mini, iPad en iPhone.

Android

Download onze Android app via de Google Play Store.

Lees meer over onze app voor Windows, iOS, Mac OS en Android.