Kan ik muziek automatisch laten afspelen als ik Synerplay opstart?

Via de Autoplay functie kun je direct na het opstarten van Synerplay een afspeellijst automatisch laten afspelen. Hierna lees je hoe je Autoplay kunt aanzetten en voor welke apparaten deze functie beschikbaar is.

Beschikbaarheid

Webplayer

Wij raden aan de Synerplay app te installeren als je Autoplay wilt gebruiken op een Android-, iOS– of MacOS-apparaat. Met onze app werkt de Autoplay functie direct zonder aanpassingen in de instellingen.

Wil je toch de Webplayer gebruiken? Pas dan eerst de instellingen van je internetbrowser aan. Kies hieronder de internetbrowser die je gebruikt en volg de stappen.

Apple iOS & MacOS app

De Autoplay functie is beschikbaar via de iOS en MacOS app. Zorg ervoor dat je de meest recente versie van de Synerplay app hebt geïnstalleerd.

Android app

De Autoplay functie is beschikbaar via de Android app. Zorg ervoor dat je de meest recente versie van de Synerplay app hebt geïnstalleerd.

Windows app

De Autoplay functie is nog niet beschikbaar via de Windows app. De functie is in de instellingen zichtbaar maar werkt niet naar behoren. Hier zijn we op dit moment druk mee bezig. Wil je op de hoogte worden gehouden van de status? Stuur ons een bericht.

Oplossing: gebruik onze Webplayer als je de Autoplay functie wilt gebruiken op je Windows apparaat.

Autoplay aanzetten

Desktop

1. Klik op je naam rechtsboven in het scherm.

2. Klik op “Instellingen”.
3. Klik in het linkermenu op “Voorkeuren”.
4. Selecteer bij de Autoplay functie een afspeellijst die je zelf hebt gemaakt of die je hebt toegevoegd aan je favorieten. Klik vervolgens op “Opslaan”.
5. Bij het herstarten van de Player start Synerplay automatisch met afspelen van de gekozen afspeellijst.

Mobiel

1. Klik in het menu aan de onderkant van het scherm op “Account”.

2. Klik op “Instellingen”.
3. Scroll naar beneden om het onderdeel “Voorkeuren” te zien.
4. Selecteer bij de Autoplay functie een afspeellijst die je zelf hebt gemaakt of die je hebt toegevoegd aan je favorieten. Klik vervolgens op “Opslaan”.
5. Bij het herstarten van de Player start Synerplay automatisch met afspelen van de gekozen afspeellijst.